Humanitarne vaterpolo utakmice u Pirotu

Vaterpolo klub Stari Grad učestvovaće na humanitarnoj utakmici koju organizuje vaterpolo klub Pirot.

slika:pirotskevesti.rs

 

U cilju promocije vaterpolo igre ali i zatvorenog bazena  Vaterpolo klub Pirot organizovaće humanitarnu utakmicu u nedelju 15.01.2017 godine.

-Kako bi svim našim sugrađanima pokazali  ko smo i šta smo radili protekle 2016. godine pozivamo sve koji žele da prisustvuju ovom događaju. Na programu će biti dve utakmice i to mlađe kategorije (godište 2002,2003)  Vaterpolo klub  Pirot i Vaterpolo klub Stari grad iz Beograda od 17 sati. Druga utakmica, članovi  muške A seniorske lige,  Vaterpolo klub Stari grad iz Beograda i Vaterpolo klub Nais iz Niša od 19 sati. Dan ranije 14.01.2017 godine održaće se zatvoreni trening ovih klubova. Utakmica seniora je pripremna utakmica za nastavak prvenstva seniorske A lige 21.01.2017 godine.
Zahvaljujući  prijateljima kluba koji su pomogli u organizaciji ovog događaja: Gradskoj upravi Pirot,  Sportskom centru Pirot,  Dunav Osiguranju i Domu kulture  pozivamo ljubitelje najtrofejnijeg srpskog sporta  da dođu  i pogledaju prvu utakmicu  koja će se odigrati na našem Pirotskom bazenu-kažu u ovom klubu.